Accu

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Noco Genius Acculader 1EU 1A

VI-0636050

De introductie van de nieuwste Genius1EU, een van de krachtigste, meest presterende, energiezuinige en compactste lader tot nu toe. De Genius1EU is een 6 Volt en 12 Volt acculader, een accu-onderhoudslader en een accu desulfator met 1 ampère voor loodzuuraccu's, scheeps- en semi tractie-accu's, inclusief natte, gel-, AGM- en onderhoudsvrije accu's, plus lithium-ion accu's

Meer details

€ 45,95 incl. btw

€ 37,98 excl. btw

Meer informatie

De Genius 1EU is een ultracompacte en zeer efficiënte 1-Amp 6-Volt en 12-Volt acculader, accuonderhoudslader en accu desulfator voor loodzuuraccu's, scheepvaart- en semi tractie-accu's, inclusief natte, gel-, AGM- en onderhoudsvrije, plus lithium-ion-accu's.

Een geintegreerde thermische sensor detecteert de omgevingstemperatuur en wijzigt de lading om het overladen in warme klimaten en het onderladen in koude klimaten te elimineren.

Laad lege accu's tot 1-Volt, of gebruik de nieuwe Force Mode die u in staat stelt om de controle te nemen en handmatig te beginnen met het laden van lege accu's tot nul volt.

De Genius 1EU is een volautomatische, zorgeloze acculader die het hele jaar door kan worden gebruikt.

Herstel uw accu door sulfatering en zuur stratificatie te detecteren en verloren gegane prestaties te herstellen voor een sterkere start van de motor en een langere levensduur van de accu.

Compatibel met alle soorten voertuigen.

Laadt en onderhoudt auto's, motoren, grasmaaiers, ATV's, tractoren, vrachtwagens, SUV's, boten, klassieke auto's en meer.

Merk en type: Noco Genius 1EU acculader
Accuspanning: 12V
Laadstroom 1A
Geschikt voor accutype: Loodzuur accu's en Wet, Gel, MF, EFB, AGM en lithium accu's
Kabeldikte: -
Kabellengte: 272cm
Accucapaciteit: 30Ah
Beveiligd tegen: Oververhitting, omgekeerde polarisatie, overbelasting en kortsluiting
Afmetingen: 11,4 x 5,9 x 3,2 cm
Gewicht: 0,35 kg
Fabrieksgarantie: 3 jaar

18 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...