Kunststof lassen / repareren

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Kunststof reparatie / lasset POWER-TEC

VI-CTOOLPT92480

Deze kunststof lasset is zodanig ontwikkeld dat hij een betaalbare voorziening biedt voor het repareren van de meeste in de automobielbranche gebruikte kunststofpanelen.

Meer details

€ 79,95 incl. btw

€ 66,07 excl. btw

Meer informatie

Als gevolg van de hoge kosten in verband met het vervangen van kunststofpanelen (bumpers, binnenspatscherm, koplampbehuizingen, motorkappen, motorfietscarrosserie, enz.) werd de set ontwikkeld voor het repareren van die kleine tot middelgrote beschadigingen waardoor een paneel onbruikbaar zou worden.

De in deze set gebruikte vulstangen zijn geschikt voor de meeste types automobiel thermo en thermo-hardingskunststoffen (zie de hieronder getoonde toepassingen) de stangen zijn samengesteld uit een combinatie van polypropyleen-versterkt glasvezel en koolstofvezel die combineren met moedermateriaal voor een sterke reparatie.

In de set wordt een roestvrijstalen draadgaas gebruikt dat eerst in vorm wordt geknipt, dit stukje gaas wordt vervolgens met behulp van het lasijzer in het oppervlak van de beschadigde plek gesmolten om een sterke ondergrond te bieden voor de kunststof invulstangen om door te smelten.

De combinatie van het gaas en de kunststof invulstangen die in het moedermateriaal worden gesmolten vormt een zeer sterke en permanente reparatie. De reparatie kan met zorg worden uitgevoerd vanaf de achterkant van het paneel en daarom onzichtbaar blijven en heeft weinig of geen afwerking nodig.

Inhoud:
1 x lasapparaat 220v.
5 x draadgaas
24 x kunstofvulmiddel
1 x standaard voor lasijzer

11 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...