Las apparatuur

Aanmelden voor de nieuwsbrief

TECNA Spotter 3465 incl. toebehoren en gratis onderstel

VI-3465

Een multifunctionele draagbare spotter, met name geschikt voor het repareren van carrosserieën, het rechttrekken van plaatwerk, het oplassen van spotternagels en krimpen met een koolstaaf. 

Meer details

€ 840,95 incl. btw

€ 695,00 excl. btw

Meer informatie

De 'autostart' functie vereenvoudigt het gebruik van de draagbare spotter. Het zorgt ervoor dat het lasproces automatisch wordt gestart, wanneer het gereedschap in contact komt met plaatwerk. 

Een ingebouwde microprocessor besturingsunit maakt een eenvoudige en snelle aanpassing mogelijk. Naast de handmatige bedieningsmogelijkheid is de machine voorzien van 4 geheugenfuncties, die zijn geoptimaliseerd voor de meest voorkomende werkzaamheden. Bovendien biedt het spotterapparaat ook een synergische bedieningsmogelijkheid. De synergische functie geeft een advies voor de instellingen, die naar het inzicht van de gebruiker nog volledig kunnen worden aangepast. De inhoud van de geheugens kan desgewenst door de gebruiker worden aangepast, zodat deze aan de behoeften voldoet. 

De Tecna Spotter wordt geleverd met slagtrekker, massaklem en accessoirekit. Het accessoirekit bestaat uit: Puntplaathouder, puntplaat 3-zijdig, trekogen, adapter voor het oplassen van trekogen, trekhaak, adapter t.b.v. stuiken plaatwerk, elektrode voor wavedraad, wavedraad, koolstaaf voor krimpen,
steeksleutel 27 mm t.b.v. elektrode houder.

Netspanning 1-fase : 230V 50 Hz
Afzekering (traag) : 16 A
Nominaal vermogen bij 50% ID : 2,3 kVA
Continue vermogen bij 100% ID : 1,6 kVA
Max. Kortsluitstroom : 1800 A
Lasstroombereik (continue)           : 200 A  
Secundaire open spanning             : 8 V   
Isolatieklasse                                 :  
Beschermingsklasse : IP 21
Gewicht : 19 kg

7 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...