Stralen apparatuur

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Soda straalketel

VI-BLSTSODA20

Tot voor kort, werd soda stralen, ook bekend als bicarbonaat stralen onbereikbaar voor de meeste hobbyisten thuis. Met de Vocor soda straalketel is dit nu voor iedereen mogelijk, u kunt nu thuis soda stralen!!

Meer details

€ 275,00 incl. btw

€ 227,27 excl. btw

Meer informatie

Ontvetten van complexe mechanische delen zoals motoren, transmissies, carburateurs of zelfs hele motor compartimenten vereist meestal het gebruik van een oplosmiddel, ontvetter, borstelen en of hogedrukreinigen. Deze methoden kunnen slordig en tijdrovend zijn.


Er is een ander alternatief wat snel groeiend in populariteit is in de vorm van Soda stralen met behulp van Bicarbonaat. De technologie is vrij recent ontwikkeld in het midden jaren 80 voor het schoonmaken van het Vrijheidsbeeld in de Verenigde staten, aan de binnen en buitenkant, dit was een delicate taak waarvoor een proces werd ontwikkeld wat geen schade aanbracht aan de ondergrond.


Deze methode is ook bijzonder geschikt om vet, aanslag, koolstof, brandstof resten, verf en laklagen snel en zonder de ondergrond aan te tasten te verwijderen.


Dit zonder schade aan te brengen aan delen met een passing, pakkingen, bedrading en elektrische componenten. Het is volkomen onschadelijk op aluminium componenten zoals zuigers en spruitstukken. Wanneer wij een aluminium frisdrankblikje stalen lijkt het zelfs alsof het nooi gecoat is.


Vocor biedt nu het voordeel van lichtgewicht en draagbare apparatuur die gemakkelijk te bedienen is, voor doe het zelf toepassingen maar ook voor professioneel gebruik.


De beste eigenschap van soda is misschien het feit dat het volledig inert en in water oplosbaar is wat een heleboel tijd scheelt bij het opruimen.


Soda stralen kan voor veel toepassingen worden ingezet. Het wordt veel toegepast in de autorestauratie voor het strippen van verf en lak van metaal en fiberglas carrosserieën terwijl lijsten, glas en rubbers kunnen blijven zitten zonder hieraan schade aan aan te brengen. Vocor biedt de nieuwste en beste apparatuur en benodigdheden aan om uw project tot een succes te brengen.

De inhoud van de ketel is 75 liter, de lengte van de slang is 2.5 meter.

De werkdruk ligt tussen 4 en 9 BAR, Luchtverbruikt tussen de 250 en 500 liter/minuut.

De ketel wordt compleet geleverd, inclusief een vultrechter en een beschermkap.

5 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...