Voorbewerking

Aanmelden voor de nieuwsbrief
In prijs verlaagd! Onderdelen wagen mobiel Bekijk groter

Onderdelen wagen mobiel

VI-SCPRTCRT

TIJDELIJK UITVERKOCHT, DEZE WAGENS KOMEN SNEL WEER BINNEN. ALS DEZE ER WEER ZIJN KUNT U ZE WEER BESTELLEN

Robuste mobiele onderdelenwagen waarin voldoende plaats is om gedemonteerde en nieuwe onderdelen van schadeauto's en restauratie projecten overzichtelijk bij elkaar op te kunnen bergen. en beugels.

Meer details

€ 249,00 incl. btw

€ 205,79 excl. btw

-€ 100,00

€ 349,00 incl. btw

Meer informatie

De professionele onderdelenkar is geheel uitgevoerd in gepoedercoat staal en voorzien van vier zwenkwielen, twee houten legborden, één rooster legbord, ophangbakjes, snelbinders, notitiebordje en diverse ophanghaken.

Dankzij de houten legborden heeft u minder kans op eventuele beschadigingen van metalen onderdelen. Deze uitvoering is tevens aan twee kanten afgesloten d.m.v. een rooster en voorzien van een rooster ophangbak waarin kleine onderdelen opgeborgen kunnen worden! Hierdoor hoeft u nooit meer te zoeken naar die boutjes en moertjes! Grote delen zoals bumpers, motorkappen, enz. kunnen op de verstelbare armen aan de zijkant geplaatst worden. Ook bovenop de wagen is ruimte. Er zitten spanners aan de zijkant om delen vast te zetten met een steun tegen beschadigingen.

Onderdelenkar met houten legborden en 4 grote wielen

Houten legborden in een onderdelenwagen zorgen voor het krasvrij opslaan van de onderdelen van een auto. Wanneer u veel motorkappen, bumpers of andere carrosseriedelen wilt opslaan, adviseren we een onderdelenwagen met houten legborden. Naast het krasvrij bewaren van deze onderdelen, gaan deze onderdelenwagens ook het langst mee. Dankzij de vier sterke wielen is deze onderdelenkar makkelijk door de werkplaats en over roosters te verplaatsen. Hierdoor heeft u altijd alles bij de hand op iedere werkplek.

Professionele onderdelenkar voor auto-onderdelen

Professionele onderdelenwagen voor het opbergen van auto-onderdelen. Deze sterke en zware kwaliteit onderdelenkar biedt plaats voor deuren, motorkappen, bumpers etc. Naast grote carrosseriedelen biedt deze onderdelenwagen ook ruimte voor de kleine gereedschappen en onderdelen van een auto. Dit voorkomt het kwijt raken en zoeken naar deze onderdelen tijdens een reparatie.

Kenmerken van deze sterke onderdelenwagen

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Voorzien van veel handige steunen en beugels
  • Ruimte voor alle delen
  • Compact gebouwd
  • Stabiel en praktisch
  • Verrijdbaar
  • Robuuste wielen
  • Gepoedcoated staal

Hoogte 196 cm

Breedte 90 cm

Lengte 60 cm

14 andere producten in dezelfde categorie: