Blanke lak

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuw 2K blanke lak voor Koplampen spuitbus 200ml Chamäleon Bekijk groter

2K blanke lak voor Koplampen spuitbus 200ml Chamäleon

VI-CM-11014

Deze 2K Koplamp blanke lak is een speciale hoogglanzende en supertransparante 2-componenten blanke lak in spuitbus. Het is uitermate goed bestand tegen chemicaliën, brandstoffen en strooizout, biedt uitstekende UV-bescherming en is krasbestendig.

Meer details

€ 15,95 incl. btw

€ 13,18 excl. btw

Meer informatie

  • Koplamprestauratie op professioneel niveau
  • Zeer hoge bestendigheid tegen chemicaliën
  • Uitstekende UV-bescherming
  • Verzegelt en beschermt het kunststof oppervlak tegen verwering en vergeling
  • Extreem slijtvast en krasbestendig

Dit 2K-product is geoptimaliseerd voor polycarbonaat. Het verzegelt en beschermt het plastic oppervlak en voorkomt dat de koplampen “melkachtig” worden.

Belangrijkste kenmerken:

Geavanceerde UV-bescherming: beschermt uw koplampen tegen de schadelijke effecten van UV-straling, waardoor langdurige helderheid en helderheid wordt gegarandeerd.

Krasbestendigheid: zeg vaarwel tegen lelijke krassen en beschadigingen, dankzij de duurzame krasbestendige formule die ervoor zorgt dat uw koplampen er weer onberispelijk uitzien.

Kristalheldere afwerking: bereik een kristalheldere afwerking die de zichtbaarheid en esthetiek verbetert, waardoor uw voertuig een strak en gepolijst uiterlijk krijgt.

Gemakkelijk aan te brengen: Dankzij de gebruiksvriendelijke spuitapplicatie is het aanbrengen van de blanke lak snel en probleemloos, waardoor het geschikt is voor zowel doe-het-zelvers als professionals.

15 andere producten in dezelfde categorie: