Dinitrol

Aanmelden voor de nieuwsbrief
DINITROL KIT  LARGE, PERSLUCHT Bekijk groter

DINITROL KIT LARGE, PERSLUCHT

VI-DKITLP

€ 324,95 incl. btw

€ 268,55 excl. btw

Meer informatie

Deze set bestaat uit de volgende onderdelen:

Dinitrol ML,
Dinitrol 1000,
Dinitrol Metallic,
Pneumatisch spuitpistool met verlengslang
50 stuks boorpluggen.

Dinitrol ML is een Anti-Roest middel dat hoge penetratie waarde heeft. Hiermee wordt het roestproces gestopt c.q. vertraagd. Dinitrol ML is een flexibele vette vloeistof. Het beweegt mee met het chassis, waardoor het zijn werk goed blijft doen. Dit in tegenstelling tot een hard product wat openbarst. Dinitrol ML wordt gebruikt voor de onderzijde en de holle delen, zoals kokerbalken en deuren, maar is ook zéér geschikt om felsranden en gebarsten laknaden in te spuiten, zodat roest geen kans krijgt.

Dinitrol 1000 is een Anti-Roest middel met penetratie waarde, maar heeft vooral zeer goede hechting op alle oppervlakken. Het zakt bijna niet uit op een verticale plaat, zoals deuren en binnenschermen. Door de specifieke werking wordt het bij beweging weer dun, denk hierbij aan een deurslot mechaniek. Hierdoor heeft het ook een smerende werking. Een wax product dat warm aangebracht moet worden, stolt bij afkoeling zodat een deurslot hier dan juist hinder van ondervindt. Ook bij het torderen van de auto blijft dit product gesloten. Het product is bijzonder geschikt als inwendige bescherming, zowel op schone/nieuwe plaat en ook als toplaag over de Dinitrol ML

Dinitrol Metallic is een Anti-Roest middel op een wax basis met metaaldeeltjes. Het is goed bestand tegen steenslag, pekel en wegvuil. De lasnaden en felsranden blijven goed zichtbaar. De coating is veerkrachtig, droog en eenvoudig te reinigen. Het heeft een mooi strak uiterlijk en de kleur is brons metallic. Dit product wordt gebruikt voor de onderzijde en de wielkasten.

Deze set is geschik voor grotere autos en busjes en wordt geleverd inclusief:.

3 liter Dinitrol 1000
4 liter Dinitrol ML
6 liter Dinitrol Metallic
1 pneumatisch spuitpistool met verlengslang 50 cm
50 boorpluggen om de te boren gaten weer af te dichten.

29 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...