Voorbewerking

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanbieding! Prepping Paste - Colad 600ml Bekijk groter

Prepping Paste - Colad 600ml

VI-EMM-3800

Colad Prepping Paste is schuurpasta welke zorgt voor een strakker spuitresultaat.

Meer details

€ 10,00 incl. btw

€ 8,26 excl. btw

Meer informatie

Colad Prepping Paste zorgt voor een strakker, gelijkmatiger en beter lakresultaat. Colad Prepping Paste wordt gebruikt tijdens de voorbewerking. Met een geringe hoeveelheid Prepping Paste kan men het oppervlak matteren, vóórdat wordt afgelakt of uitgeneveld. Met Colad Prepping Paste wordt het oppervlak in één keer ontvet, gereinigd en gematteerd.

Colad Prepping Paste kan het beste worden toegepast met een Colad scuff pad S Ultra Fine grijs of met de geperste spons. Het resultaat van de voorbewerking met Prepping Paste is een optimaal gematteerde, schone en vetvrije ondergrond, die na drogen klaar is om te worden afgelakt of als uitnevelzone te worden gebruikt. Colad Prepping Paste is een produkt op waterbasis, absoluut siliconenvrij en onschadelijk voor het milieu.

  • Met Colad Prepping Paste wordt het oppervlak in één keer ontvet, gereinigd en gematteerd.
  • Colad Prepping Paste kan het beste worden toegepast met een Colad scuff pad S Ultra Fine grijs (art.nr. 38001500) of met een geperste spons (art.nr.9151).
  • Wordt gebruikt tijdens de voorbewerking.
  • Het resultaat van de voorbewerking met Prepping Paste is een optimaal gematteerde, schone en vetvrije ondergrond, die na drogen klaar is om te worden afgelakt of als uitnevelzone te worden gebruikt.
  • Colad Prepping Paste kan zorgen voor een strakker, gelijkmatiger en beter lakresultaat.
  • Onschadelijk voor het milieu.
  • Colad Prepping Paste is gebruiksklaar verpakt in een flacon.

12 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...