Autolak in blik

Aanmelden voor de nieuwsbrief

2K Autolak op kleur set 500ml incl. verharder en verdunner

De Beer Refinish BeroMix Serie 2000 acryl autolak op keur gemengd.

Deze lak is geschikt voor alle typen herstelwerkzaamheden, kleine reparaties en hele overspuiters.

Meer details

loader

* verplichte velden

€ 49,50 incl. btw

€ 40,91 excl. btw

  • Ja
  • Nee

Meer informatie


Dit systeem is alleen leverbaar voor UNI (effen) kleuren. Voor metallic en parelmoerkleuren dient u een basislak te bestellen, deze dient altijd afgewerkt te worden met een blanke lak.

Over deze 2K lak kan ook een blanke lak worden aangebracht maar dit hoeft niet.

Het kleurnummer vind u op uw kentekenbewijs of op het typeplaatje van uw auto. Hierboven vind u een afbeelding waarop voor de meeste typen autos de locatie van het type plaatje staat aangegeven.

Wanneer u geen kleurnummer heeft of u twijfelt of de auto misschien al een keer is overgespoten in een andere kleur kunnen wij de kleur ook meten. Wij beschikken over een kleurenspectrometer, hiermee kunnen wij uw auto of een deel hiervan scannen en dan de juiste kleur maken. U kunt hiervoor bij ons langskomen met de auto of een deel van de auto opsturen, bv een benzineklepje.

Opmerking: op kleur gemaakte lakken kunnen niet worden geruild of teruggenomen.

LEVERINGSOMVANG:
Deze set bestaat uit 0,3 liter 2K conventionele lak inclusief de bijbehorende verharder en verdunning. met deze set heeft u 0,5 liter spuitklaar product.

VERDUNNING:
Wij leveren 3 soorten verharder en verdunning voor deze lak, welke u nodig heeft is afhankelijk van de werkzaamheden:

Snelle verharder 47-35 MS Hardener Fast en Snelle verdunning 1-141 Uni Thinner Fast deze zijn geschikt voor kleine reparties, bv een scherm en een deur (geen liggende delen).

Medium verharder 47-55 MS Hardener Medium en Medium verdunning 1-151 Uni Thinner Medium deze zijn geschikt voor hele zijkanten, koppen of achterkanten

Langzame Verharder 47-65 MS Hardener Slow en de Langzame verdunning 1-161 Uni Thinner slow deze zijn geschikt voor voor hele overspuiters

U kunt hierboven uw keuze aangeven.9 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Downloaden