Electra

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Accuschakelaar met zekering

VI-CONN-30123

Accuschakelaar geschikt tot 300 amp continue.

Compleet met een zweefzekering houder met daarin een 20 amp zekering.

8 mm bouten.

Maximaal voltage 24 volt.

Meer details

€ 19,95 incl. btw

€ 16,49 excl. btw

Meer informatie

Deze Accu schakelaar kan gebruikt worden in twee toepassingsgebieden.

Allereerst is er dat probleem wat vele mensen kennen als ze (alweer na teveel tijd) de auto uit de garage willen halen, ofwel de voorjaarsblues.. Je stapt in de auto, draait de sleutel en er gebeurt helemaal niets. Het alarm systeem heeft de accu weer platgetrokken.

Dat betekent dat niet alleen de accu opnieuw geladen moet worden, in negen van de tien gevallen moet de accu vervangen worden omdat ie door het leegtrekken intern beschadigd is. Dat was dan weer dat fijne voorjaarsgevoel waarbij de auto weer de garage uitkan :(

De tweede toepassing voor deze schakelaar is dat het een zeer effectief anti-diefstal systeem kan zijn. Als een bijgeleverde zekering in de houder wordt gemonteerd blijven alle systemen in de auto gewoon werken. Dat wil zeggen dat het alarm etc. normaal zal funktioneren.

Echter, op het moment dat iemand probeert de auto te starten zal de zekering doorbranden en zal alle spanning van de auto genomen worden. Het is natuurlijk lastig om een auto zonder spanning te starten.

Het is belangrijk te begrijpen dat de zekering uit de houder genomen moet worden als de auto in de stalling wordt opgeslagen voor langere tijd. Alleen op die manier zorgt u ervoor dat de accu niet alsnog wordt leeggetrokken! 

4 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...