Carrosserie reinigen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Intensive Tar Remover 325 ml - Autoglym

VI-945105960

Een veilige, snelwerkende oplossing om hardnekkige teervlekken, lijmresten, inktvlekken, olie- en benzinevlekken te verwijderen aan de binnen- en buitenkant.

Meer details

€ 10,95 incl. btw

€ 9,05 excl. btw

Meer informatie

Bij warm weer kan het wegdek desintegreren en landen er kleine druppeltjes teer op uw carrosserie die moeilijk te verwijderen zijn met shampoo alleen. Die vlekken zijn vooral goed zichtbaar op licht gekleurde auto's en kunnen afdoen aan de anderszins perfecte look van een schone auto.

Intensieve Teerverwijderaar (Intensive Tar Remover) kan worden gebruikt op de buitenkant van uw wagen om teervlekken, lijmresten, benzinevlekken en boomsap te verwijderen.

Hij kan aan de binnenkant van uw auto worden gebruikt voor het verwijderen van inkt, kauwgom, lijmresten en olievlekken van stoelen, vloerbekleding en harde oppervlakken.

Pro tip: Gebruik dit product om polijstmiddel en waxresten van rubber en plastic sierlijsten te verwijderen.

Gebruiksaanwijzing

Aan de buitenkant:

  1. Breng direct aan op teervlekken met behulp van een katoenen doek.
  2. De teervlekken zullen oplossen en beginnen uit te lopen. Laat 1-2 minuten indringen en veeg of was af. Op grote hoeveelheden wax, olie, brandstofvlekken of lijmresten moet u voorzichtig wrijven.

Aan de binnenkant:

  1. Test textiel vooraf op kleurechtheid op een klein, onopvallend plekje. Breng aan op een schone katoenen doek en werk naar binnen op de vlek.
  2. Wrijf er voorzichtig op met een schone doek om resten te verwijderen en laat het behandelde oppervlak drogen.
  3. Reinig de stof met Interieurshampoo (Interior Shampoo) om eventuele resten te verwijderen.

FAQ's

V: Kan ik Intensieve Teerverwijderaar (Intensive Tar Remover) op lichtmetalen velgen en banden gebruiken om harde teervlekken te verwijderen?
A: Ja, Intensieve Teerverwijderaar (Intensive Tar Remover) kan op lichtmetalen velgen en banden worden gebruikt om harde teervlekken te verwijderen.

V: Kan ik Intensieve Teerverwijderaar (Intensive Tar Remover) aan de binnenkant gebruiken om vlekken te verwijderen?
A: Ja, Intensieve Teerverwijderaar (Intensive Tar Remover) is erg goed voor het verwijderen van vetvlekken op interieurstoffen. Breng gewoon een beetje product aan op het getroffen gebied en wrijf erover met een interieurspons of interieurmicrovezeldoek. Reinig vervolgens de volledige stoel of de volledige vloerbekleding met Interieurshampoo (Interior Shampoo) voor een schone, gelijkmatige afwerking.

V: Kan Intensieve Teerverwijderaar (Intensive Tar Remover) worden gebruikt om lijmresten van de carrosserie te verwijderen?
A: Ja, Intensieve Teerverwijderaar (Intensive Tar Remover) werkt ook goed om eventuele lijmresten van de carrosserie te verwijderen. Breng gewoon wat Intensieve Teerverwijderaar (Intensive Tar Remover) aan op het betreffende gebied en laat een paar ogenblikken inwerken. De lijm zal beginnen af te breken. Veeg de plek ten slotte zachtjes af met een Hi-Tech Microvezeldoek (Hi-Tech Microfibre).

11 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...