Gunson gereedschap

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Toerenteller digitaal contactloos

VI-LT6610

Deze draagbare toerenteller kan worden gebruikt voor het contactloos meten van toerentallen. Niet alleen voor auto`s of motorfietsen maar voor alles wat draait!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 56,95 incl. btw

€ 47,07 excl. btw

Meer informatie

Deze nieuwe draagbare optische tachometer van Laser wordt gebruikt voor contactloze meting van rotatiesnelheden. Onder andere geschikt voor onderhoud en afstellen van verschillende machines, transportbanden, motoren en riemaandrijvingen

De meter gebruikt optische laser technologie om contactloze metingen over een groot bereik te kunnen maken (2,5 - 99.999 RPM). De nauwkeurigheid is zeer hoog (± 0,05% + 1 digit).

Een reflecterende merkteken wordt op het meetobject geplakt. (witte reflecterende tape, deze wordt meegeleverd) en dit wordt gebruikt als een doelwit voor het instrument. De te detecteren afstand is 50-500mm, en de meettijd is slechts 0,8 sec, zodat het toerental op het grote en duidelijke LCD display vrijwel direct wordt weergegeven.

De digitale toerenteller heeft een geheugenfunctie (minimum, maximum en laatste waarden) en 96 reeksen continue gegevens kunnen worden opgeslagen. Het omvat een batterij-indicator, en drie AA-batterijen worden meegeleverd.

Een professionele, robuust en accuraat instrument is CE gecertificeerd en ROHS compliant.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...